keurmerkLeren op een interactieve manier op je eigen ‘werkplek’!
Achter je eigen computer samen met een trainer en andere deelnemers doorloop en bespreek je online op een interactieve manier de formulieren van het Keurmerk Gezinshuizen. Aan het begin leggen we je eerst goed uit hoe een Virtual Classroom werkt en kan je vragen stellen. In drie sessies heb je je Kwaliteitsmap op orde en ben je klaar voor de audits!

Waarom een Virtual Classroom
Gezinshuis ouders wonen door het hele land, als wij een training geven heb je vaak een reistijd om op de trainingslocatie te komen. Het op je eigen plek leren gebeurt steeds vaker maar dan wel in interactief zodat je betrokken bent en niet wordt afgeleid om iets anders te doen. De training klaar voor het keurmerk is geschikt omdat we de training zo hebben ontwikkeld dat we de formulieren met elkaar kunnen bespreken, je vragen kunt stellen en dat je ook ervaringen met collega gezinshuisouders kunt delen.

Hoe werkt een Virtual Classroom.
Jij als deelnemer en de trainer zitten op een afgesproken tijdstip achter de computer. Je logt in en daarna kan je zowel via spraak als chatten, met elkaar communiceren. Op je scherm zie je diverse velden voor onder andere het chatten, video, het programma van de training en andere interactieve werkvormen. In een Virtual Classroom ben je echt actief bezig en word je door de trainer betrokken om mee te doen.

Als je je hebt aangemeld krijg je een mail met instructies om de Virtual Classroom
voor te bereiden. Ook ontvang je de handout. Die leg je geprint naast je zodat je daar aantekeningen op kunt maken en de grote lijn van de sessie ziet. 

Wat heb je voor deze Virtuele Classroom nodig?

  • Een computer met internet verbinding
  • Een rustige werkplek
  • Op tijd klaar zijn om op het afgesproken tijdstip te starten
  • Het geluid gaat via je pc/laptop, het kan handig zijn om oortjes in te doen
  • En voor het keurmerk heb je je al aangemeld en de kwaliteitsmap 

Trainer

Kirsten von Piekartz

Data

Woensdag 27 september, 11 oktober, 1 november 2017

Tijden

9.30 - 11.00 uur (een kwartier voor aanvang start je met inloggen)

Locatie

Je eigen rustige ‘werkplek’

Max. aantal deelnemers

8

Prijs

€150,00

Voor franchinsenemers van gezinshuis.com; je krijgt een factuur, deze training gaat dus niet via dagdelen van je frachise.

Wat leer je bij deze Virtual Classroom
Je leert de onderdelen die in het Keurmerk staan te beschrijven aan de hand van de werkprocessen in je gezinshuis.

Wat is de inhoud van de Virtual Classroom
Het verzamelen van extra informatie doe je zelfstandig, buiten de sessies om. Tussen de sessies is voldoende tijd om alle benodigde informatie te verzamelen. Je krijgt ook opdrachten na iedere sessie. Tijdens de sessies gaan we dieper op de vragen van het Keurmerk in. Wat is de bedoeling van de registraties, wat wil men zien, en hoe pas je die zaken nu toe terwijl je nog wel een gewoon gezin blijft en geen groep wordt? Omdat we in kleine groepen werken is er voor ieder gezinshuis een individuele afstemming mogelijk en krijg je op al je vragen antwoord. Je werkt samen met de andere gezinshuisouders uit de groep. Je wisselt ervaringen uit, deelt documenten waar mogelijk en kunt gebruik maken van elkaars tips. Na de derde sessie heb je – als je al je informatie hebt verzameld – je Keurmerk klaar en kun je de audits gaan aanvragen!

Voor wie is deze Virtual Classroom
Voor ieder gezinshuis die het Keurmerk Gezinshuizen wil behalen. Per gezinshuis één deelnemer

Over de trainer
Kirsten von Piekartz heeft al vele gezinshuizen begeleidt bij het behalen van het Keurmerk. Daarnaast was zij ook gezinshuisauditor voor het Keurmerk Gezinshuizen en betrokken bij de verdere ontwikkeling van het Keurmerk Gezinshuizen.

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Mijn bestelling

Je hebt geen bestelling geplaatst.

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen