Nieuws

 

 

Vacature Frontoffice medewerker m/v (32 uur)

Voor vier organisaties die een gezamenlijke frontoffice delen, zijn wij op zoek naar een Frontoffice medewerker. Hij/zij zal de werkzaamheden verzorgen voor de Rudolphstichting, Gezinshuis.com, Gezinspiratieplein en Stichting Jeugddorp De Glind.

Lees verder >

Pleegzorg boven de 18: één jaar verlenging al zeer effectief!

Publicatie gelanceerd! Voor het eerst zijn de maatschappelijke kosten en baten voor pleegjongeren die ook op 18-jarige leeftijd nog een hulpvraag hebben kaart gebracht; de maatschappelijke Business Case ‘Verlengde Pleegzorg’. Hieruit blijkt dat leegzorgverlenging niet alleen allerlei positieve effecten heeft op de jongeren, maar ook resulteert in maatschappelijke kostenbesparingen. Daarmee wordt de investering in de pleegzorgverlenging gemakkelijk ‘terugverdiend’.

Lees verder >

Ruimte voor jeugdhulp in gezinsvormen

Voor beleidsmakers in gemeenten is het document; 'Ruimte voor jeugdhulp in gezinsvormen' verschenen. Een handreiking en denkkader voor het vormgeven van jeugdhulp in gezinsvormen.

De handreiking bevat vijf ontwikkelpunten om te bekijken wat er in de gemeente nodig is om verder te komen met jeugdhulp in gezinsvormen.

Lees verder >

Iedere geïnvesteerde euro levert €1,44 op!

Maatschappelijke meerwaarde gezinshuizen bekrachtigd. Opnieuw toont onderzoek aan dat investeren in langdurige opvang in gezinshuizen loont; en nog meer dan gedacht! Bij 28 gezinshuizen van Gezinshuis.com en Spirit  is in 2016 de maatschappelijke meerwaarde gemeten.Vandaag verschijnt het rapport met de uitkomsten!

Lees verder >

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen