In company-maatwerk

Spreekt het aanbod van activiteiten van het Gezinspiratieplein je aan? Wil je een specifieke training of workshop graag aan alle medewerkers van jouw organisatie aanbieden? Dat kan!

Alle activiteiten op deze site biedt het Gezinspiratieplein voor (jeugd-) zorgorganisaties ook in-company aan. Wij kunnen je medewerkers (pleeg-/gezinshuisouders, begeleiders, etc.) effectief trainen en opleiden. Na een verkennend gesprek, maken wij een voorstel voor een programma op-maat.

Heb je wensen voor een training of workshop over een thema dat het Gezinspiratieplein nog niet aanbiedt? Ook dan gaan wij graag met je in gesprek om de mogelijkheden te verkennen en te onderzoeken. Want vragen uit de praktijk zijn voor ons een inspiratiebron om voortdurend nieuw aanbod te ontwikkelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een in-company workshop/training op-maat. Vermeld daarbij je telefoonnumer en voor welke workshop/training je belangstelling hebt.

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Mijn bestelling

Je hebt geen bestelling geplaatst.

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen