Samenwerkingspartners

We benaderen persoonlijke, professionele, organisatorische of maatschappelijke vraagstukken vanuit het systemisch perspectief. Daar waar normaliter op een bepaald probleem of vraag wordt ingezoomd om tot oplossingen te komen, zoomen wij uit. Het geheel is meer dan de som der delen.

Is een bedrijf wat zich richt op ondersteuning van mens en organisatie. Cathy Ververda werkt met ons samen als trainer van Vitaliteits trainingen - Vitaal tot je er bij neervalt. 

Met Karin Blankespoor van Jeugdwijs werkt het Gezinspiratieplein al vele jaren samen. Karin is trainer van o.a. de opleiding LSCI Life Space Crisis Intervention..

De School voor Wereldverbeteraars is initiator van of intensief betrokken bij tal van bekende en minder bekende wereldverbeterende vormen die prachtig gelukt zijn en nog steeds impact hebben. Ook houden zij van mensen opleiden en in de zelfdoe-modus zetten.
Ze zijn daarom een school begonnen, zodat jij jouw droom ook kunt waarmaken en en passant iets moois toevoegt aan de wereld. De 'Ervaarring' is een van die vormen. 

Het kan flink stormen in het leven. Onrust op je werk, mensen die over je heen razen of noodweer in je relatie. Je hebt dan al moeite genoeg om overeind te blijven, laat staan dat je tot bloei komt.